Som jag misstänkte så fick jag inte sova ifred inatt. Men det var väldigt gosigt med Miro som somnade i min svank med min rumpa som huvudkudde. Hugo lade sitt lilla huvud i min hand och vi delade lite på min kudde… ❤️

Världens bästa Jordanka, på sjukgymnastiken Nordantill, såg att jag hade ont i nacken när jag kom dit idag. Hon rekommenderade direkt att jag skulle prova vattenmassage. Med kläderna på. Det var en väldigt avkopplande variant av massage som jag gärna gör om. Tänk er att ligga som i en vattensäng. Hela kroppen hade kontakt med gummimadrassen under. Tänk er sedan jetstrålar som vandrar upp och ner från fötterna till bakhuvudet. Behagligt, lugnt och energigivande. Så pass att jag tog mig en liten promenad och pratade med sportfiskarna nere vid gamla Palace. Det nappade dåligt idag men de njöt mest av vädret och delade fiskehistorier med mig.

I skrivande stund har jag matlagningscoachning med Mr O. Via telefon. Ikväll är det kycklinggryta med ingefära och grönsaker som gäller. När vi lärde känna varandra så sträckte sig hans matlagningskunskaper ungefär till omelett. (Förlåt! 😁) Intresset är dock stort och numera svängs det ihop både grytor, gratänger och annat smått och gott utan några större problem. Jag är glad, stolt och imponerad!

Bäst att återgå till samtalet, det är ett kritiskt läge nu…

Godnatt

Annonser